Program nr. 10 | D-bedre.dk
D'bedre - byg med omtanke
   ≡ 

 Se eller gense programmerne
D’bedre – byg med omtanke
Program nr. 10

Annonce


I programmet omtales produkterne:

Træhuse af naturmaterialer
Solbyg's Træhuse bliver bygget med muslingeskaller som isolering i gulve, så fugt ikke kan trænge op i huset, dermed behøver man ikke længere plastic som fugtspærrer for gulve. Der bliver brugt ler der kan erstatte mørtel og beton. Som isoleringsmaterialer anvendes der materialer som halm, papir, træuld og hør: Materialer, der udover at have særdeles gode isolerende egenskaber, også har bedre diffusionsegenskaber end de gængse isoleringsmaterialer.

Fra Solbyg
Mejsevej 61
9700 Brønderslev
Tlf. 40 33 39 75.
www.solbyg.dk


Bygningsværk og Fæhår
Tjæret Kraka-Værk er imprægneret Hør i 100% natur der ikke suger vand og som har en kraftig hæmmende effekt mod dannelse af skimmelsvampe. Ved udvendig afslutning med en hydraulisk mørtelfuge tilsat fæhår, konstruerer man en fuge der kan ånde, så evt. fugt omkring døre og vinduer, kan trænge ud. Dette giver døre og vinduer en længere levetid.

Fra Roliba A/S
Hvidkærvej 52
5250 Odense SV
Tlf. 65 93 03 57
www.bygningsvaerk.dk


Funderingssystem og isolering
Sundolitt isoleringsprodukter er af et stærkt, fleksibelt og miljøvenligt materiale, der kan anvendes overalt i byggeriet til såvel gulve, vægge og tag. Desuden findes der færdige systemer til gulvvarme og fundament. Traditionel fundering i Danmark anvender minimum funderingsdybde på 90 cm under terræn, men med Sundolitt Funderingssystemer kan der reduceres i gravedybden ved isolering. Danmarks Tekniske Universitet har i rapport af februar 2000 vurderet sikkerhed mod frost i såvel fundament som eventuelt omfangsdræn.

Fra Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Tlf: 70 11 10 20
www.sundolitt.dk


Genvac Central støvsuger
Genvac Complete centralstøvsugeren kan monteres i alle boliger, både nye og gamle. Op til flere centrale steder i boligen monteres en sugekontakt i væg eller gulv og herfra fører et rørsystem ud til sugeenheden. Sugeenheden kan placeres i bryggers, loftsrum, garage eller kælder, og udblæsningsluften føres direkte ud i det fri og du slipper for støv og lugtgener i boligen, hvilket vil bedre indeklimaet. Støvet opsamles i den indbyggede beholder, som tømmes efter behov, typisk 2-3 gange årligt.

Fra Genvex A/S
Sverigesvej 6
6100 Haderslev
Tlf. 73 53 27 00
www.genvex.dk


Tegltage
Tegltage har på grund af sin lange levetid en god bæredygtighed. Jacobi Tegl kommer fra Tyskland hvor der er meget skiffer i tegltagene, som yderligere sikrer holdbarhed. De Glaserede Tegltage fra Jacobi Tegl indeholder ikke tungmetaller og har desuden en længere levetid, da vejrliget ikke kan trænge ind i teglet. Det samme gælder de nye tegltage som er engoberede, hvilket gør teglene stærke med en glat overflade.

Fra Lavpris Træ A/S
Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød
Tlf. 70 20 16 30
lavpristrae.dk

Annonce


Sidevisninger siden 1. august 2021: 216.

D'bedre - byg med omtanke
Kontakt os
Sitemap
D'bedre er udgivet af Power Media Production ApS
© 2003-2022, alle rettigheder forbeholdes.
Vi anvender kun web-serverens nødvendige cookies.
Vi gemmer ingen data.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google's annoncer og YouTube video.
Web-design © PMP Group - version: 12-08-2021.