Program nr. 8 | D-bedre.dk
D'bedre - byg med omtanke
   ≡ 

 Se eller gense programmerne
D’bedre – byg med omtanke
Program nr. 8

Annonce


I programmet omtales produkterne:

Gipsplader
Maksimal genanvendelse og rene produkter gør gipspladen til et særdeles miljøvenligt produkt. Gipsen kommer enten fra gipssten, industrigips eller returgips. Kartonen, der medgår i selve gipspladen, fremstilles af returpapir. Da gipsplader kan diffusionsåbne er det med til at give et godt indeklima og hertil hører også faktorer som akustik, lydisolering og brandsikkerhed. Tillige er det et meget let produkt at arbejde med og som kan løse det fleste opgaver.

Fra Saint-Gobain Denmark A/S
Robert Jacobsens Vej 62A
2300 Kobenhavn S
Tlf. 70 30 06 88
www.gyproc.dk

og

Knauf A/S Kløvermarksvej 6
DK-9500 Hobro
Tlf. 96 57 30 00
www.danogips.dk


Funderingssystem og isolering
Sundolitt isoleringsprodukter er af et stærkt, fleksibelt og miljøvenligt materiale, der kan anvendes overalt i byggeriet til såvel gulve, vægge og tag. Desuden findes der færdige systemer til gulvvarme og fundament. Traditionel fundering i Danmark anvender minimum funderingsdybde på 90 cm under terræn, men med Sundolitt Funderingssystemer kan der reduceres i gravedybden ved isolering. Danmarks Tekniske Universitet har i rapport af februar 2000 vurderet sikkerhed mod frost i såvel fundament som eventuelt omfangsdræn.

Fra Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Tlf: 70 11 10 20
www.sundolitt.dk


Vådrumssystem
Litexplader er membran i sig selv og det kun samlinger, rør- og skruegennemgange der skal forsegles med bånd og membran. Membranpladerne er lette, stærke og tåler vand og damp år efter år, desuden kan de ikke suge fugt og man sparer den efterbehandling, man har ved f.eks. gasbeton.

Fra Litex Danmark ApS


Linoleum gulve
Marmoleum gulve er naturgulvbelægning, som desuden er slidstærk og fleksibel. Marmoleum er fremstillet af linolie, harpiks og fyldstofferne er træmel og kalkstensmel. Marmoleum findes som linoleumsfliser der kan klikkes sammen uden brug af lim.

Fra Forbo Flooring A/S
Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Tlf. 44 92 85 00
www.forbo.dk


Varmegenvindingssystem
Nilan VGU 250 er et udsugnings- og varmegenindvindingsaggregat med brugsvandsopvarmning. VGU'en består at en 230 ltr. varmtvandsbeholder samt en ventilator til udsugning af rumluft.Via et et kanalsystem overføres energien fra udsugningsluften til VGU'en. Denne energi udnyttes til produktion af varmt brugsvand. Til dette bruges der kun ca. en trediedel af den energi, der normalt medgår til opvarmning af varmt brugsvand.

Fra Nilan A/S
Nilanvej 2
8722 Hedensted
Tlf: 76 75 25 00
www.nilan.dk

Annonce


Sidevisninger siden 1. august 2021: 233.

D'bedre - byg med omtanke
Kontakt os
Sitemap
D'bedre er udgivet af Power Media Production ApS
© 2003-2022, alle rettigheder forbeholdes.
Vi anvender kun web-serverens nødvendige cookies.
Vi gemmer ingen data.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google's annoncer og YouTube video.
Web-design © PMP Group - version: 12-08-2021.