Program nr. 7 | D-bedre.dk
D'bedre - byg med omtanke
   ≡ 

 Se eller gense programmerne
D’bedre – byg med omtanke
Program nr. 7

Annonce


I programmet omtales produkterne:

Silicat mørtel
Maxit Silicat mørtel som findes i mange forskellige farver. Mørtelen kan bruges både som armeringsmørtel, d.v.s. at den kan bruges til at lappe revner og sprækker i muren samt til at pudse op på glatte overflader. Maxit Silicat Mørtel er diffusionsåben.

Fra Maxit A/S,


Silicat maling
Skalflex Silikat maling findes i mange forskellige farver og kan både stryges på med pensel og med forskellige slags ruller, alt efter hvilken struktur man ønsker. Silicat maling egner sig især til vådrum, såsom f.eks. badeværelse og til udendørs behandling af facaden. Skalflex Silicat Maling er diffusionsåben.

Fra Skalflex
Industrivej 20B
8800 Viborg
Tlf. 86 61 22 99
www.skalflex.dk


Vinduesrenovering
Dansk Vinduesrenovering har specialiseret sig i at renovere gamle brugbare vinduer, som ofte har en meget lang holdbarhed. Mange ønsker idag at renovere med nænsom hånd, således at man bevarer det oprindelige udseende på huset.

Fra Dansk Vindues Renovering.


Forsatsvinduer
Optoglas er et system for nem og nænsom varme- og lydisolering af eksisterende 1-lags vinduer - også i fredede bygninger. Systemet består af en sidehængslet forsatsrude af hærdet glas monteret på den indvendige side af vinduesrammen ved hjælp af patenterede specialhængsler og -beslag. Uden pladskrævende forsatsrammer, hvorved udseendet ikke skæmmes og lysindfaldet ikke formindskes. Forsatsvinduerne isolerer 30% bedre end alm. termoruder.

Fra Optoglas ApS
Otto Busses Vej 33
2450 København SV
Tlf. 59 32 10 32
www.optoglas.dk


Stokerfyr
I et Stokerfyr kan man afbrænde træpiller, oliven- el. kirsebærsten, korn d.v.s. biovarme. Et Stokerfyr kan i mange tilfælde monteres på eksisterende kedel. Stokeren er et 500 liters magasin monteret med gearmotor, fremføringssnegl, keramisk brændhoved, elstyring og automatisk ildslukning. Magasinet er monteret på stålhjul med lejer, som kører på skinner. Det betyder at det er let at køre stokeren tilbage for at fjerne asken.

Fra Sten & Gerts
Jedstedvej 24
6771 Gredstedbro
Tlf. 24 85 08 91
www.sten-gerts.dk


Solvarme
Solenergi er uden nogen form for forurening af vor fælles jord. Tværtimod giver solen en ren og gratis energi - ingen CO2 udledning. Når anlægget er installeret er varmen gratis, og man behøver ikke at spare på det varme vand under bruseren. Selv om vinteren giver Uniterm anlægget varme når solen skinner. Praktiske erfaringer viser at selv på en klar frostdag, yder solfangerne ca. 40-48 graders varme en times tid efter at solen er begyndt at skinne på dem. Uniterm Solvarmeanlæg kan også bidrage til rumopvarmningen.
Klik her for at se eksempel på prisudregning med solvarme og brændeovn (PDF).

Fra Uniterm
Lundsager 3
5750 Ringe
Tlf. 21 65 35 17
www.uniterm.dk


Brændeovn
www.hwam.dk Hvam Heat Design producerer moderne konvektionsovne med nyeste forbrændingsteknologi. Alle Hvam's brændeoven er udstyret med indbygget automatik, der regulerer luftindtaget til brændkammeret, hvilket sikrer en optimal og miljørigtig forbrænding af træet.

Fra Hvam Heat Design
Nydamsvej 53-55
8362 Hørning
Tlf. 86 92 18 33
www.hwam.dk

Annonce


Sidevisninger siden 1. august 2021: 143.

D'bedre - byg med omtanke
Kontakt os
Sitemap
D'bedre er udgivet af Power Media Production ApS
© 2003-2022, alle rettigheder forbeholdes.
Vi anvender kun web-serverens nødvendige cookies.
Vi gemmer ingen data.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google's annoncer og YouTube video.
Web-design © PMP Group - version: 12-08-2021.