Program nr. 6 | D-bedre.dk
D'bedre - byg med omtanke
   ≡ 

 Se eller gense programmerne
D’bedre – byg med omtanke
Program nr. 6

Annonce


I programmet omtales produkterne:

ThermoWood
Finnforest ThermoWood er produceret af finsk nåletræ, som har gennemgået en ny avanceret varmebehandling. Varmebehandlingen giver Finnforest ThermoWood en brunlig lød og en øget varighed, der gør, at produktet er et godt alternativ til traditionelt imprægneret træ eller eksotiske træsorter. Behandlingen er baseret på en metode, som vikingerne anvendte for 1000 år siden. Når de skulle sætte træpæle i vand, brændte de ydersiden af pælene. De havde erfaret, at det gav en længere holdbarhed.

Fra Moelven Danmark A/S,
Herstedøstervej 27-29C,
2620 Albertslund,
Tlf. 43 43 48 00.
www.moelven.dk


Bygningsværk og Fæhår
Tjæret Kraka-Værk er imprægneret Hør i 100% natur der ikke suger vand og som har en kraftig hæmmende effekt mod dannelse af skimmelsvampe. Ved udvendig afslutning med en hydraulisk mørtelfuge tilsat fæhår, konstruerer man en fuge der kan ånde, så evt. fugt omkring døre og vinduer, kan trænge ud. Dette giver døre og vinduer en længere levetid.

Fra Roliba A/S
Hvidkærvej 52
5250 Odense SV
Tlf. 65 93 03 57
www.bygningsvaerk.dk


Ventilationsanlæg
Ventilationsanlægget suger den fugtige luft ud af boligen og erstatter den med tør frisk luft. Dette modvirker at døre og vinduer bliver nedbrudt af fugt, råd og svamp. Ventilationsanlægger renser også luften for pollen ved hjælp af filtre. Når fugtigheden er for høj stortrives både skimmelsvampe, møl, sølvfisk og støvmider som kan være årsag til allergi og luftvejslidelser.

Fra Energi Danmark
Grenåvej 55
8200 Århus N
Tlf. 87 39 04 04
www.nrgi.dk


Vandtætning Vådrum
LIP's vådrumssystem anvendes til vandtætning af gulve og vægge før beklædning med keramiske fliser eller natursten i våde rum. Membranerne sørger for at fugten ikke trænger ind i gulv og vægge.
LIP Vandtætningspasta er en 2 komponent membran bestående af speciel acryldispersion og cement som påføres med tandspartel. LIP Vandtætningspasta kan opfylde lovens krav om 1 mm lagtykkelse ved påføring i een arbejdsgang og er til både tørre og fugtige underlag.
LIP VS 30 påføres af 2 gange over fladen med pensel eller rulle og er til tørre underlag.

Fra LIP Bygningsartikler
Industrivej 16
5580 Nørre Aaby
Tlf. 64 42 13 30
www.lip.dk


Genvac Central støvsuger
Genvac Complete centralstøvsugeren kan monteres i alle boliger, både nye og gamle. Op til flere centrale steder i boligen monteres en sugekontakt i væg eller gulv og herfra fører et rørsystem ud til sugeenheden. Sugeenheden kan placeres i bryggers, loftsrum, garage eller kælder, og udblæsningsluften føres direkte ud i det fri og du slipper for støv og lugtgener i boligen, hvilket vil bedre indeklimaet. Støvet opsamles i den indbyggede beholder, som tømmes efter behov, typisk 2-3 gange årligt.

Fra Genvex A/S
Sverigesvej 6
6100 Haderslev
Tlf. 73 53 27 00
www.genvex.dk

Annonce


Sidevisninger siden 1. august 2021: 165.

D'bedre - byg med omtanke
Kontakt os
Sitemap
D'bedre er udgivet af Power Media Production ApS
© 2003-2022, alle rettigheder forbeholdes.
Vi anvender kun web-serverens nødvendige cookies.
Vi gemmer ingen data.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google's annoncer og YouTube video.
Web-design © PMP Group - version: 12-08-2021.