Program nr. 4 | D-bedre.dk
D'bedre - byg med omtanke
   ≡ 

 Se eller gense programmerne
D’bedre – byg med omtanke
Program nr. 4

Annonce


I programmet omtales produkterne:

Naturgas
Naturgas indeholder kun ubetydelige mængder svovl og forbrændingen giver hverken aske, støv eller andre faste affaldsprodukter. På grund af naturgassens renhed kan den bruges direkte i nogle processer, hvor andre fossile brændsler ikke kan eller må anvendes. Det giver mulighed for en mere intensiv udnyttelse af energien og dermed både besparelser og mindre forurening.

Fra Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg
Tlf. 77 89 90 00
www.evida.dk


Gasfyr
Weishaupt gasfyret har et lavt gasforbrug og kan selv justere sig ind til den aktuelle gaskvalitet. Weishaupt gasfyret tilpasser gasforbruget i forhold til ude-temperaturen og den ønskede inde-temperatur. Den har meget nem betjening og et minimum af vedligeholdelsesudgifter.

Fra Max Weishaupt A/S
Erhvervsvej 10
2600 Glostrup
Tlf.43 27 63 00
www.weishaupt.dk


Klimaanlæg
Convec er et strømlinet nyt dansk klimaanlæg, der kan indpasses i enhver type bolig eller erhverv. Det består af 2 kobberrør med en lille ventilator der sender varmen fra rørene ud i rummet. Convec kan både sættes ind i væggen, lægges i gulvet eller sættes mellem større vinduespartier. Convec kan også bruges som airconditionting om sommeren.

Fra Convec A/S.


Decra
Decra tage er fremstillet af galvaniseret stål med keramisk stengranulat. Denne kombination giver lang holdbarhed og et storm- og brandsikkert tag der også er vandtæt. Decra tage kan ofte lægges oven på eksisterende tag og findes i flere farver. Icopal giver 30 års garanti på Decra tage.

Fra RoofTG Nordic A/S
Løvevej 14
7700 Thisted
Tlf. 70 20 99 01
www.decra.dk

Annonce


Sidevisninger siden 1. august 2021: 143.

D'bedre - byg med omtanke
Kontakt os
Sitemap
D'bedre er udgivet af Power Media Production ApS
© 2003-2022, alle rettigheder forbeholdes.
Vi anvender kun web-serverens nødvendige cookies.
Vi gemmer ingen data.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google's annoncer og YouTube video.
Web-design © PMP Group - version: 12-08-2021.